Despre acest site web

Acest site web a fost creat și este întreținut de fosti salariati ICENERG-ICEMENERG, ca omagiu și ca gest de recunoștință pentru cel ce a fost Călin Mihăileanu, deoarece anii petrecuți în acel institut de cercetare, sub conducerea sa, și-au pus amprenta pe cariera si activitatea noastră de o viață și ne-au îmbogățit cu amintiri dragi.

Site-ul a fost dezvoltat de echipa Dumitru Manea – conținut, asamblare text, editare – și Adriana Vasilescu (Duma) – găzduire, construire, lansare, actualizări (webmaster).

Versiunea inițială a acestui site web a fost lansată în mai 2020, majoritatea materialelor publicate inițial fiind deținute sau descoperite online de Dumitru Manea. De asemenea, am inclus materiale oferite de Elena Ratcu și Ovidiu Țuțuianu. Pagina de mărturii conține comentariile postate spontan pe Facebook, pe Grupul ICEMENERG, atunci când cineva a postat o poza a lui Călin Mihăileanu – de altfel, afecțiunea și respectul pentru Călin Mihăileanu,  evidente în avalanșa acelor comentarii, i-au dat Adrianei Vasilescu (Duma) imboldul de a pune în aplicare acum ideea, mai veche, a acestui site web. 

În cursul verii 2020, site-ul a fost îmbogățit cu materiale rezultate din cercetările pe subiect si materialele elaborate de Dumitru Manea, cele scrise special pentru acest site de Elena Ratcu, Vasile Rugină, Iosif C. Bilegan, Adrian-Andrei Adam, Artemiu Vanca, precum și cele puse la dispoziție prin amabilitatea lui Victor Vernescu, Elena Ratcu si Ciprian Diaconu. Alte contribuții: Vasile Rugină, Roxana Patrichi, Ion Croitoru.

Anii petrecuti in ICENERG-ICEMENERG de către colaboratorii acestui site web:

  • Dumitru Manea: ICEMENERG între 1974-1983
  • Adriana Vasilescu (fosta Duma): ICEMENERG între 1980 – 1987; fiică a lui Mario Duma, ICENERG-ICEMENERG între 1967-1990
  • Elena Ratcu: ICEMENERG între 1975-1995
  • Victor Vernescu: ICENERG-ICEMENERG între 1968-2006
  • Iosif C. Bilegan: ICENERG-ICEMENERG între 1967-1983
  • Vasile Rugină: ICENERG-ICEMENERG între 1969-2015
  • Adrian-Andrei Adam: ICEMENERG din 2002 – prezent
  • Artemiu Vanca: 1975-1978 (cu punct de lucru la Rovinari) și 1999-2001; Călin Mihăileanu i-a fost și profesor în facultate. Blog personal

Vă invităm în continuare să contribuiți cu materiale, informații, amintiri. Acest site web se dorește a fi o imagine completă a vieții și activității lui Călin Mihăileanu – care poate va inspira generațiile tinere de ingineri, așa cum Călin Mihăileanu i-a inspirat pe cei care au avut norocul să îl cunoască direct.

Daca doriti sa contribuiți la acest site web,  va rugam sa ne contactați pe email sau folosind formularul de mai jos! Va multumim!

Ultima actualizare 6 octombrie 2020

ÎNAPOI LA MENU

NOTA: Paginile acestui site web sunt protejate Licența Creative Commons Attribution : Puteți copia și refolosi documentele, cu condiția de a menționa ca sursă acest site web: calinmihaileanu.com.

Creative Commons logo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s